Jeg underviser alle heste og ryttere i dressur, uanset niveau. Jeg har igennem tiden hjulpet flere både heste- og ponyryttere videre til landsstævner og jeg har selv redet både unghestechampionater for hest og pony samt startet både B og A-stævner til og med Prix Sct. George og Intermediare. Jeg har igennem årene også haft flere ponyryttere til landsfinalen i DRF’s stilcup i dressur. Min egen rideuddannelse har jeg fået igennem mange års undervisning hos dygtige trænere og beridere og har modtaget undervisning hos bl.a. den nuværende landstræner, Prinsesse Nathalie.

Jeg underviser i en god tone med respekt for hestens og rytterens styrke og kapacitet. Min baggrund som hestemassør gør, at jeg har indsigt i hvilke øvelser, der kan styrke og smidiggøre netop din hest bedst muligt i træningen.

I min undervisning lægger jeg vægt på, at rytteren er i balance og sidder på sin hest med et korrekt sæde, korrekt placerede schenkler og hænder og dermed indvirker korrekt. Jeg anvender ofte forskellige redskaber til at give rytteren en bedre fornemmelse af sit sæde, balance og indvirkning – herunder fx franklin-bolde (som man sidder på i sadlen), balancetøjler (fx cordeo) eller longetræning uden tøjler og stigbøjler for forbedret balance. 

Heste arbejder bedst, når de er glade og veltilpasse – og heste, der bliver trænet varieret, har en større arbejdslyst. Det er vigtigt at man som rytter gør sig overvejelser omkring éns ambitionsniveau og ikke presser hesten mere, end den har form og styrke til.

Pt har jeg faste undervisningsdage i følgende stalde og rideklubber:

  • Egelund Hestecenter ved Viborg 
  • Hammerum Rideklub
  • Kærbo Rideklub (Herning)
  • Privat opstaldningssted ved Aulum

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at modtage undervisning i din rideklub eller opstaldningssted. Hos mig selv tilbyder jeg undervisning på 20×60 fiberbane.

Pris pr. lektion (40 min.) kr. 350,-

 

Line og Fernando. Foto: Caroline Danielsen