Mit primære fokus i min undervisning er at kunne ride og træne dressur på en etisk og vidensmæssig forsvarlig måde. Jeg integrerer meget gerne hestefysioterapien og den manuelle terapi som et stærkt supplement til træningen, for at give hestene de absolut bedste betingelser for at kunne fungere og yde optimalt. Jeg ser ofte tegn i ridetræningen på nedsat mobilitet, som vi meget nemmere kan afhjælpe med fysioterapi, mobiliserings- og strækøvelser, end med slidsom og gentagende ridetræning. 

I min undervisning har jeg rigtig gode resultater og erfaringer med alt fra træningselastikker til rytteren og franklin-bolde under sædebenene, for at give dig som rytter en forbedret kropsbevidsthed og proprioception. 

Jeg underviser alle heste og ryttere i dressur, uanset niveau. Jeg har igennem tiden hjulpet flere både heste- og ponyryttere videre til landsstævner og jeg har selv redet både unghestechampionater for hest og pony samt startet landsstævner til og med Prix Sct. George og Intermediare. Jeg har igennem årene også haft flere ponyryttere til landsfinalen i DRF’s stilcup i dressur. Min egen rideuddannelse har jeg fået igennem mange års undervisning hos dygtige trænere og beridere og har modtaget undervisning hos tidligere landstræner, Prinsesse Nathalie.

Pt har jeg faste undervisningsdage i følgende stalde og rideklubber:

  • Øster Morre Hestepension (Tvis)
  • Hammerum Rideklub
  • Haderup Rideklub
  • Egelund Hestepension (Viborg)

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at modtage undervisning i din rideklub eller opstaldningssted. Hos mig selv tilbyder jeg undervisning på 20×60 fiberbane.

Pris pr. lektion (40 min.) kr. 350,-

 

Line og Fernando. Foto: Caroline Danielsen